آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان
(تصاویر لوگوها متعلق به مردمک نیست و تزئینی می باشند)
در بحث آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان، یک لوگوی عالی چیزی فراتر از ترکیب تصاویر و واژگان است. یک لوگوی خوب داستان شرکت تان را تعریف میکند اینکه چه کسی هستید؟ چه کار میکنید؟ و برای چه ارزشی ایستادگی میکنید؟ شاید درخواست زیادی از یک اثر هنری باشد و دقیقا به همین دلیل این کار ارزشش را دارد که وقت صرفش کنید تا درست انجام شود. پس با یک آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان همراه ما شوید.
خوشبختانه مجبور نیستید این کار را به تنهایی انجام دهید. با آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان مراحلی که برایتان خواهیم گفت شما را وارد فرایند طراحی لوگو میکنند به طوری که به برندشدن موفقیتآمیز شما در بازار میانجامد.
-
قسمت اول: طوفان ذهنی
-
عملکرد اولیهی لوگویتان را تعیین کنید.
یک لوگو با استفاده از اشکال، فونتها، رنگها و تصاویر برند شما را به نمایش میگذارد. یک لوگوی خوب باید کاملا قابل تشخیص باشد آیا شرکت شما در زمینهی خودش جدید است؟ یا با دیگر فعالان این حوزه در حال رقابت است؟ داشتن یک لوگوی قدرتمند میتواند به مراجعانتان کمک کند تا برندتان را به راحتی تشخیص دهند.
الف: به یاد ماندنی شود.
مشتریان با چشم هایشان خرید میکنند و لوگوها راحتتر از اسمها، محصولات و خدمات در خاطر میمانند با گذشت زمان مشتری پس از دیدن لوگو به یاد شرکت شما میافتد.
پ: اعتماد ایجاد کند.
بخشی از جذب و حفظ مشتری از طریق اعتمادسازی به وجود میآید یک لوگوی واحد که صداقت و درستی را منتقل میکند میتواند به جلب اعتماد هر چه بیشتر مشتریان کمک کند اگر هم نمی دانید لطفا آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان که توسط مردمک بارگزاری شده مطالعه نمائید.
ت: تحسین برانگیز باشد.
اگر مشتریان قبلا خاطره و برداشت خوبی از کسب و کار شما داشته اند میتوانید به ایجاد لوگویی که به خاطر ظاهر خوب، هوشمندی یا سادگی اثرگذارش مورد توجه قرار گرفته است متکی باشید.
ث: به بازار هدفتان فکرکنید.
مهم است که به وضوح مشخص کنیم مراجعان ما چه کسانی هستند و ظاهر لوگوی مان را به گونهای انطباق دهیم تا افرادی که میخواهند از خدمات ما استفاده کنند را جذب کند. یک لوگوی خوب برای یک گل فروشی نیازمند یک فونت جذاب و طرحی با رنگ روشن و براق است اما چنین مشخصههایی برای یک گاراژ تعمیراتومبیل مناسب نیست. یک لوگوی مناسب برای یک شرکت حقوقی باید درستی و قدرت را به مخاطب منتقل کند نه لزوما ظاهری که برای یک شرکت کترینگ کارکرد خوبی دارد.
-
در مورد اینکه آیا میخواهید شرکت تان را در لوگو قرار دهید یا نه تصمیم بگیرید.
البته که میخواهید شناسایی اسم کسب و کارتان از طریق برند انجام شود اما اینکه اسم کسب و کارتان بخشی از طراحی لوگو باشد همیشه هم ایدهی خوبی نیست. در صورتی اسم را در برند قرار دهید که اسم به طور معقولی از برند متمایز باشد یا زمانی که بودجهی بازاریابی تان محدود است و هدف شناساندن اسم است.
اگر نام شرکت تان طولانیست یا در سطح بینالمللی به خوبی ترجمه نمیشود یا فاقد شخصیت است آن را در لوگویتان قرار ندهید همچنین در محصول شما چیزی شبیه کفش اسپرت یا کیف دستی است اسم را بیرون از لوگویتان قرار دهید.
به روشهای مختلفی که قرار است از لوگویتان استفاده کنید، فکر کنید کوچکترین اندازهای که نیاز دارید را تصور کنید اگر زمانی که نام شرکت در اندازهی یک آیکون ارایه میشود قابل خواندن نیست بهتر است آن را از طرحتان بیرون نگه دارید.
-
از طرح و رنگ شرکت پیروی کنید.
اگر شرکت تان استفاده از یک طرح و رنگ خاص را در امضاها، تبلیغات و دیگر موارد باب کرده است مهم است که این رنگها در لوگو منعکس شود. استفادهی دائم از رنگها آشنایی را رقم میزند هدف اصلی شما این است که مشتریانتان از نظر ذهنی بین لوگوی شما و شرکت تان ارتباط برقرار کند.
اگر شرکت تان با رنگهای خاصی برند شده است عموم مردم به صورت ناخودآگاه ارتباطی بین شما و آن رنگها برقرار میکند به عنوان مثال رنگهای سامسونگ سرمه ای است اگر هنوز طرح رنگی برای کسب و کارتان ایجاد نکردهاید آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان را مطالعه کنید و در مورد روانشناسی رنگها تحقیقی انجام دهید که بتوانید رنگ مناسب را انتخاب کنید. به عنوان مثال قرمز نشانهی قدرت، اشتیاق، شدید، انرژی و اعتماد به نفس است اما میتواند نشانهی خطر هم باشد.
-
از لوگوهای موفق الهام بگیرد اما آنها را کپی نکنید.
اگرچه ممکن است اغوا شوید که چیزی شبیه به لوگوی سازمان مورد علاقهتان ایجاد کنید اما این یک پیغام ناخواسته را از طرف شما منتقل میکند این که شما تنبل و بی اصالت هستید و قوهی تجسم ندارید به لوگوی کسب و کارهایی که مشابه شما هستند نگاه کنید از خودتان بپرسید که کدام قسمت آنها را دوست دارید و چه قسمتهایی را دوست ندارید.
با نگاه کردن به تعداد زیاد لوگوها در آنها غرق نشوید بررسی 10 الی 12 مورد کافیست که ایدهی مورد نظر را به شما بدهد که چه کار کنیم و از چه چیزی اجتناب کنیم. یک لوگوی موفق باید ساده باشد و در خاطرهها حک شود تاریخ انقضا نداشته باشد و متناسب باشد در حین جستجو بین لوگوها این اهداف را مدنظر دهید.
اگر با ایدهها در کشمکش هستید در ابتدا آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان را مطالعه کنید و سپس سعی کنید از واژههای کلیدی مختلف برای انجام جستجوی آنلاین تان استفاده کنید یا از منبع اطلاعاتی استفاده کنید که افکارتان را در مسیر جدیدی حرکت دهد.
-
خط خطی کنید.
طرح اولیهی چیزهایی که اطرافتان موجود است را بزنید و با آنها بازی کنید کلمات کلیدی را با فونتهای مختلف بنویسید ببینید آیا یک چیز بصری جرقهی ایدهای را میزند؟
-
همه چیز را ساده نگهداری دارید.
طراحی کردن لوگو، تمرین کردن با وجود مدتهاست اگرچه ممکن است وسوسه شوید با طرحتان تعداد پیامهای زیادی را منتقل کنید اما تلاش در این راستا در واقع به معنی کارشکنی در موفقیت لوگوی تان است از به کارگیری رنگهای زیاد، فونتهای مختلف و تصاویر چند لایه بپرهیزید یک لوگوی درهم ریخته و گیج کننده پیغام شفافی را منتقل میکند.
اگر لوگویتان شامل المان های بصری زیادی شود پردازش آن برای مشتریانتان دشوار خواهد بود آنها نمیدانند به کجا باید نگاه کنند و معنی این المانها چیست به ویژه بازتولیدی یک لوگوی ساده آسان تر و کمهزینهتر است از آنجایی که قرار است لوگوی شما در موارد مختلف استفاده شود از سربرگ گرفته تا تبلیغات و کیفدستیها سادگی لوگو در طول زمان میتواند از نظر اقتصادی برایتان به صرفه باشد.
-
قسمت دوم: امتحان کردن طرح
-
چندین طرح ایجاد کنید.
در مراحل طراحی اولیهی لوگو ممکن است چندین ایده داشته باشید که بخواهید در طرح لوگوی تان بیان کنید همهی آنها را روی کاغذ بیاورید تا بتوانید ببینید چه چیز کار میکند و چه چیز نمیکند حتی یک طرح نه چندان خوب هم میتواند جرقهی یک ایده را بزند یا یکی از المانهایی که میخواهید در ورژن بعدی طرحتان حفظ کنید را پیشنهاد دهد.
-
بدون هدف طراحی کنید.
در مراحل اولیه فرایند طراحی لوگوی تان بهتر است مداد را روی کاغذ بگذارید طراحی کردن یک راه سریع و آسان برای بیرون کشیدن ایده از سرتان و آوردن آن روی کاغذ است یعنی جایی که میتوانید آنها را راحتتر برآورد و ارزیابی کنید کاغذهای سفید ساده یا کاغذهای گراف ساده بک گراند خوبی را برای طرحهای مدادی شما ایجاد میکند.
-
پاک نکنید.
طراحی کردن یک فرایند خطی نیست صفحه را پر از طراحیهایی نگه دارید که دوست شان نداریم این طرحها میتوانند جرقهی یک ایده را در ذهنتان بزنند یا طی بررسیهای بعدی چیز ارزشمندی را به شما پیشنهاد دهند.
شرکتهای بزرگ طراحی، طرحهای اولیه بیشماری در مورد مفاهیم لوگو روی کاغذ میآورند و تا آن موقع حتی ماوس کامپیوتر را هم لمس نمیکند. ابتدا روی طرحهای اولیهی کاغذیتان متمرکز شوید و نکتهای را از جوانب مثبت این طرحها بگیرید.
-
طرح را به صورت آزمایشی ارایه کنید.
ممکن است وقتی به آنچه که ظاهرا لوگوی موفقیتآمیز شماست دست یافتید. وسوسه شوید که با همان لوگو کارتان را ادامه دهید اما بازخورد گرفتن بسیار مهم است حتما طرح را در اختیار چند نفر گذاشته و نظرشان را بخواهید.
-
در بازار هدف تان از مردم بازخورد بگیرید.
طرحتان را به نمونهای از مردم که پروفایل شان به مشتری مطلوب شما نزدیک است نشان دهید می توانید چندین طرح را نشان شان دهید یا صرفا طرحی که فکر میکنید قویترین کاندید در بین طرحهای دیگر است را برای گرفتن بازخورد نشان دهید. سوالات کلیدی از مردم بپرسید که بازخوردشان به لوگو را آشکار کند.
فکر میکنید این طرح هیجان انگیز است یا خسته کننده، زشت است یا جذاب، اصیل است یا منحصر بفرد. همچنین بررسی کنید ببینید لوگوی شما چه تصویر یا پیغامی را به آنها منتقل میکند آیا خواندن یا تشخیص آن برایشان آسان است؟ آیا با چیزی که در مورد شرکت یا صنعت شما میدانند همخوانی دارد؟
-
مطمئن شوید که طرحتان مقیاس پذیر است.
بررسی کنید که قرار است لوگویتان را به چه روشهایی استفاده کنید در روزنامهها، علامت گذاری هایتان یا در وب سایتتان لوگوی شما چه در اندازههای کوچک و چه در اندازههای بزرگ باید نمای خوبی داشته باشد و قابل استفاده باشد.
اگر لوگویتان جزییات زیاد یا خطوط بسیار باریک فراوان دارد این المانها باید حذف شوند وگرنه در اندازهی کوچک پر از ایراد ظاهر میشوند اگر لوگو به نوعی کشیده شده است که فقط در سایز کارت ویزیت نمای خوبی دارد وقتی در بزرگ تولید شود نمای ناخوشایندی خواهد داشت.
برنامههای طراحی گرافیک مانند ادوب ایلوستریتور اندکی این امکان را به شما میدهند که مقیاسپذیری طرحتان را چک کنید اگر ابتدا با دست کار میکنید سعی کنید رونوشتهایی از طرحتان را در اندازههای مختلف امتحان کنید.
-
قسمت سوم: نهایی کردن طرح
-
یک پیش نویس نهایی ایجاد کنید.
در نهایت باید طرحتان را دیجیتالی کنید میتوانید این کار را خودتان انجام دهید یا از یک فرد حرفهای و یا از آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان استفاده کرده تا آن را برایتان انجام دهد.
-
کار کردن با یک برنامهی طراحی لوگوی گرافیکی را یاد بگیرید.
پرکاربردترین برنامه ادوب ایلوستریتور میتوانید آن را به طور رایگان به صورت آنلاین دانلود کنید تعدادی وبسایت و کتاب آموزشی وجود دارد که میتواند به شما در یادگیری ایلوستریتورکمک کند البته کلاسهای آموزشی حضوری هم برای آموزش این برنامه وجود دارد و اگر هم حوصله ندارید از آموزش های رایگان مردمک استفاده کنید مانند آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان.
-
یک گرافیست حرفهای را برای این کار استخدام کنید.
اگر پیشزمینهای در هنر و طراحی با کامپیوتر دارید یا آن را به سرعت یاد میگیرید ممکن است بتواند این کار را خودتان انجام دهید در غیر این صورت بهتر است کارتان را به دستان یک حرفهای بسپارید.
-
برای دیدن نمونه کارهای طراحان به وبسایت آنها مراجعه کنید.
شما به دنبال کسی هستید که تجربهی کار در زمینهی طراحی لوگو را دارد در مورد زمان انجام کار سوال کنید براساس مرحلهای که طرح شما درآن قرار دارد ممکن است بخواهید با یک گرافیست هم مروری روی طرحتان بکنید یا ممکن است گرافیست طرحتان را همانطور که گفتهاید اجرا کند در هر صورت بفهمی چقدر زمان میبرد تا طرحتان اجرا کنند و شما محصول نهایی را ببینید.
-
از هزینهها مطلع شوید.
باز هم اینکه در چه مرحلهای از طراحی لوگو هستید هزینه میتواند متفاوت باشد اگر بخواهید با گرافیست به مرور مجدد طرحتان بازگردید گرانتر از زمانی میشود که از لوگوی طراحی شدهی خودتون راضی هستید و فقط میخواهد به صورت حرفهای کامپیوتری شود.
-
خدمات آنلاین را بررسی کنید.
تعدادی خدمات طراحی لوگوی گرافیک آنلاین هستند که این امکان را به شما میدهند تا وجه مشخصی را پرداخت کنید و در قبال آن چندین طرح لوگو از سوی گرافیست که میخواهد سفارش کار را از آن خود کند دریافت کنید. شما طرحی را که بیشتر از همه دوست دارید انتخاب میکنید و کارتان را برای تکمیل پروژه با این هنرمند گرافیست ادامه میدهید.
-
آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان ببینید و یا گوش دهید.
وقتی کار لوگویتان انجام شد موضوع مهم این است که نسبت به بازخوردهایی که به طرحتان داده میشود گوش شنوا داشته باشد.
-
از رسانههای اجتماعی استفاده کنید.
اگر شرکت تان حضور آنلاین پر رنگی دارد لوگویتان را برای افرادی که با شما در ارتباط هستند به نمایش بگذارد و ببینید چه چیزی برای گفتن دارند.
-
ابتدا لوگوی تان را در وب سایت تان امتحان کنید.
اگر واکنشها به لوگو مثبت نبود بررسی مجدد و اصلاح آن در وبسایت آسانتر و کمهزینهتر از اصلاح موارد به چاپ رسیده است.
-
جزییات را بخواهید.
اگر مراجعان میگویند لوگو گیج کننده است یا خواندنش سخت است از آنها بخواهید به جزئیات این نظر اشاره کند هرچه قبلا از به چاپ رساندن لوگو، بیشتر روی تضمین لوگویتان سرمایهگذاری کنید راحتتر میتوانید طرحتان را تنظیم کنید.
در پایان امیدواریم که همراه با آموزش طراحی لوگو حرفه ای رایگان توانسته باشید لوگوی زیبایی برای کسب و کارتان طراحی کرده و باعث شود که بعنوان برند معتبر سود خوبی را بدست بیاورید.
سلام دوست عزیز!
شما ۱۵ سال تجربه کاری دارید بعد می روید برای سایت تان از لوگوی دیگران استفاده می کنید؟
سلام به روی ماهتون؛ فرمایش شما کاملاً بجاست اما دوست عزیزم این صفحه بلاگ هست و تصاویر هم از داخل اینترنت بصورت دمو(پیش فرض) بارگزاری شده و همچنین در این صفحه سعی کردیم مطالب خواندنی جهت اگاهی شما بارگزاری نمایم و مقصود طراحی لوگوها توسط مردمک نیست. سپاسگزارم از حسن توجه شما
سلام خیلی مفید بود ممنون از شما
درود بیکران تقدیم شما